Månadens Boktugg – December 2017

Lästid: 1 minut

Det bästa från Boktugg.se under december 2017 samlat i ett lättläst e-magasin. Möt bland andra författaren Erika Vallin som skrev böckerna bakom SVT:s Julkalender.

Varje månad publiceras mer än 100 nyhetsartiklar och reportage på Boktugg.se och det är lätt att man missar något läsvärt även om man är en flitig besökare.

Men som Insider får du nu tillgång till utvalda artiklar i e-magasinet Månadens Boktugg. Redaktionen går varje månad igenom och väljer ut det bästa och viktigaste som publicerats och sammanställer det till ett magasin.

December 2017 bjöd bland annat på det nya radarparet Mons Kallentoft och Anna Karolina. Vi berättade att nobelpristagaren skrev sitt mästerverk på bara fyra veckor. Simon Stålenhags bok blir Hollywoodfilm. Årets mest sålda böcker på Adlibris. Böcker gör dig sexig och eftertraktad på dejtingsidorna. Fenomenet Bookfairies. Rykten om att Bonniers vill sälja Adlibris. Möt författaren som skrev böckerna bakom SVT:s Julkalender. Och mycket, mycket mer.

Om du blir medlem i Boktugg Insider kan du ladda ner det här emagasinet kostnadsfritt. Men du kan självklart köpa ett lösnummer nedan.