Månadens Boktugg – November 2017

Lästid: 1 minut

Det bästa från Boktugg.se under november 2017 samlat i ett lättläst e-magasin. Möt bland andra författaren Jessica Jarlvi som refuserades i Sverige, men slog igenom stort i resten av världen.

Varje månad publiceras mer än 100 nyhetsartiklar och reportage på Boktugg.se och det är lätt att man missar något läsvärt även om man är en flitig besökare.

Men som Insider får du nu tillgång till utvalda artiklar i e-magasinet Månadens Boktugg. Redaktionen går varje månad igenom och väljer ut det bästa och viktigaste som publicerats och sammanställer det till ett magasin.

November 2017 hade flera guldkorn att bjuda på – vi såg Jenny Jägerfeld få Astrid Lindgren-priset, och författaren Kjell Ekborg berättar om ett liv i skrivandets tjänst, men bortom strålkastarljuset. Vi får en kort inblick i J.D. Salingers liv och sedan delades så klart Augustpriset ut. Har du funderat på att skriva en bok på en månad ? Här får du tips inför skrivarmånaden NaNoWriMo, och mycket, mycket mer i ett fullmatat nummer.

Om du blir medlem i Boktugg Insider kan du ladda ner det här emagasinet kostnadsfritt. Men du kan självklart köpa ett lösnummer nedan.