Månadens Boktugg – Oktober 2017

Lästid: 1 minut

Möt Sara Bergmark Elfgren och läs om Instagrampoeten som sålt en miljon böcker. Och nya författarparet Elias och Agnes Våhlund som gjort succé med Handbok för superhjältar.

Instagrampoeten Rupi Kaur har sålt mer än en miljon böcker. Sara Bergmark Elfgren är aktuell med en ny ungdomsroman, Norra Latin och pratar om tiden efter succén med Engelfors-trilogin. Max Ström är förlaget som ger ut Godnattsagor för rebelltjejer på svenska. Författarparet Elias och Agnes Våhlund berättar hur Handbok för superhjältar kom till. Läs utvalda artiklar från Bokmässan 2017. Barn och ungdomar läser redan böcker på mobilen. Så lyckas du med NaNoWriMo och skriver en roman på en månad.

Läs de bästa artiklarna från Boktugg.se under oktober 2017.

Om du blir medlem i Boktugg Insider kan du ladda ner det här emagasinet kostnadsfritt. Men du kan självklart köpa ett lösnummer nedan.