Allt om statistiken över bokförsäljningen i Sverige 2017. Dessutom inför Bokrean, bristen på bibliotekarier och debutantpris. Möt Karin Linge Nordh från Bokförlaget Forum som ger goda råd till aspirerande författare GDPR en oväntad bästsäljare - och en lag som ger bokbranschen huvudvärk. Möt Karin Linge Nordh från Bokförlaget Forum som ger goda råd till aspirerande författare. Vi hälsar på i Killbergs bokhandel i samband med reastarten. Allt om den stora rapporten om Bokförsäljningen i Sverige 2017. Streamingtjänsterna fortsätter växa, fysisk bokhandel tappar. Brist på bibliotekarier hotar. Författare till populära ungdomsböcker pekas ut för sexuella trakasserier. Agnes Lidbeck får Borås Tidnings Debutantpris 2018. Böckerna som kommer på bio 2018 - så gör förlagen. Och ytterligare ett dussin utvalda artiklar från de drygt hundra som publiceras på Boktugg.se varje månad. Om du [memberful_buy_subscription_link plan='26124-boktugg-insider-halvar']blir medlem i Boktugg Insider[/memberful_buy_subscription_link] kan du ladda ner det här emagasinet kostnadsfritt. Men du kan självklart köpa ett lösnummer nedan.
Allt om statistiken över bokförsäljningen i Sverige 2017. Dessutom inför Bokrean, bristen på bibliotekarier och debutantpris. Möt Karin Linge Nordh från Bokförlaget Forum som ger goda råd till aspirerande författare GDPR en oväntad bästsäljare - och en lag som ger bokbranschen huvudvärk. Möt Karin Linge Nordh från Bokförlaget Forum som ger goda råd till aspirerande författare. Vi hälsar på i Killbergs bokhandel i samband med reastarten. Allt om den stora rapporten om Bokförsäljningen i Sverige 2017. Streamingtjänsterna fortsätter växa, fysisk bokhandel tappar. Brist på bibliotekarier hotar. Författare till populära ungdomsböcker pekas ut för sexuella trakasserier. Agnes Lidbeck får Borås Tidnings Debutantpris 2018. Böckerna som kommer på bio 2018 - så gör förlagen. Och ytterligare ett dussin utvalda artiklar från de drygt hundra som publiceras på Boktugg.se varje månad. Om du [memberful_buy_subscription_link plan='26124-boktugg-insider-halvar']blir medlem i Boktugg Insider[/memberful_buy_subscription_link] kan du ladda ner det här emagasinet kostnadsfritt. Men du kan självklart köpa ett lösnummer nedan.
Stäng meny