Månadens Boktugg – februari 2018

Lästid: 1 minut

Allt om statistiken över bokförsäljningen i Sverige 2017. Dessutom inför Bokrean, bristen på bibliotekarier och debutantpris. Möt Karin Linge Nordh från Bokförlaget Forum som ger goda råd till aspirerande författare

GDPR en oväntad bästsäljare – och en lag som ger bokbranschen huvudvärk. Möt Karin Linge Nordh från Bokförlaget Forum som ger goda råd till aspirerande författare. Vi hälsar på i Killbergs bokhandel i samband med reastarten. Allt om den stora rapporten om Bokförsäljningen i Sverige 2017. Streamingtjänsterna fortsätter växa, fysisk bokhandel tappar. Brist på bibliotekarier hotar. Författare till populära ungdomsböcker pekas ut för sexuella trakasserier. Agnes Lidbeck får Borås Tidnings Debutantpris 2018. Böckerna som kommer på bio 2018 – så gör förlagen.

Och ytterligare ett dussin utvalda artiklar från de drygt hundra som publiceras på Boktugg.se varje månad.

Om du blir medlem i Boktugg Insider kan du ladda ner det här emagasinet kostnadsfritt. Men du kan självklart köpa ett lösnummer nedan.