Det andra numret av Rookie är här! Den här gången möter du Sara Lövestam, som berättar om sin karriär som författare, och amerikanske Terry Kay, som en gång i tiden skrev om en alldeles särskild, vit hund. Sistnämnde skribent snubblade vår medarbetare Conny över för mer än 20 år sedan och han kunde inte släppa tanken på att en gång få prata med honom. Det har han nu gjort ... Du möter också författaren Carl-Johan Forssén Ehrlin, som vill inspirera andra på deras resa mot något nytt. Spännande läsning för alla och envar. Dessutom möter du fem debutanter: Anki Edvinsson, Toni Lappalainen, Ulf Bergström, Annika Billberg och Linnéa Dahlgren. Rookie tar dig med på debutantens resa mot det okända. Ingen vet om deras böcker kommer att läsas av hundratals, tusentals eller kanske miljoner läsare de kommande åren. Ser vi en ny stjärna födas eller är det både första och sista boken? Alla lämnar sitt avtryck i den litterära historien, stort eller litet. Vi välkomnar våra nya debutanter och hoppas att du är lika nyfiken på att möta dem som vi är. Låt oss presentera bokbranschens rookies. Om du blir medlem i Boktugg Insider kan du ladda ner det här emagasinet kostnadsfritt. Men du kan självklart köpa ett lösnummer nedan. [maxbutton id="9" ]
Det andra numret av Rookie är här! Den här gången möter du Sara Lövestam, som berättar om sin karriär som författare, och amerikanske Terry Kay, som en gång i tiden skrev om en alldeles särskild, vit hund. Sistnämnde skribent snubblade vår medarbetare Conny över för mer än 20 år sedan och han kunde inte släppa tanken på att en gång få prata med honom. Det har han nu gjort ... Du möter också författaren Carl-Johan Forssén Ehrlin, som vill inspirera andra på deras resa mot något nytt. Spännande läsning för alla och envar. Dessutom möter du fem debutanter: Anki Edvinsson, Toni Lappalainen, Ulf Bergström, Annika Billberg och Linnéa Dahlgren. Rookie tar dig med på debutantens resa mot det okända. Ingen vet om deras böcker kommer att läsas av hundratals, tusentals eller kanske miljoner läsare de kommande åren. Ser vi en ny stjärna födas eller är det både första och sista boken? Alla lämnar sitt avtryck i den litterära historien, stort eller litet. Vi välkomnar våra nya debutanter och hoppas att du är lika nyfiken på att möta dem som vi är. Låt oss presentera bokbranschens rookies. Om du blir medlem i Boktugg Insider kan du ladda ner det här emagasinet kostnadsfritt. Men du kan självklart köpa ett lösnummer nedan. [maxbutton id="9" ]
Stäng meny