Jenny Jägerfeld är Augustprisbelönad författare vars böcker ofta talas om som crossovers – böcker som tilltalar en bredare grupp läsare än sin primära målgrupp. Hon debuterade med romanen Hål i huvudet 2006 och sedan dess har hon skrivit för både för vuxna, ungdomar och barn. Under en lång karriär har Ellen Skarp hunnit med allt från att ha varit chef på en bokhandel till att ha suttit i Bokias inköpsgrupp. Hon väljer böcker med hjärtat och svär på att det är omöjligt att avgöra om en bok blir en framgång eller inte. I vår intervju tänker hon tillbaka på ett antal debutanter som gjort intryck, alla på sitt sätt. Om en blyg blivande bästsäljare. På sex år har Mattias Edvardsson tagit sig från smalt till brett. Men för succéförfattaren vars senaste spänningsroman nu är såld till 25 länder är allting lika mycket värt, och han gör bara det han själv känner är rätt. Dessutom möter du i Rookies tredje utgåva debutanterna Kicki Sehlstedt, Jonas Söderberg och Tomas Heed som berättar om sina debutböcker. Rookie tar dig med på debutantens resa mot det okända. Ingen vet om deras böcker kommer att läsas av hundratals, tusentals eller kanske miljoner läsare de kommande åren. Ser vi en ny stjärna födas eller är det både första och sista boken? Alla lämnar sitt avtryck i den litterära historien, stort eller litet. [maxbutton id="9" ] Om du blir medlem i Boktugg Insider kan du ladda ner det här emagasinet kostnadsfritt. Men du kan självklart köpa ett lösnummer nedan.
Jenny Jägerfeld är Augustprisbelönad författare vars böcker ofta talas om som crossovers – böcker som tilltalar en bredare grupp läsare än sin primära målgrupp. Hon debuterade med romanen Hål i huvudet 2006 och sedan dess har hon skrivit för både för vuxna, ungdomar och barn. Under en lång karriär har Ellen Skarp hunnit med allt från att ha varit chef på en bokhandel till att ha suttit i Bokias inköpsgrupp. Hon väljer böcker med hjärtat och svär på att det är omöjligt att avgöra om en bok blir en framgång eller inte. I vår intervju tänker hon tillbaka på ett antal debutanter som gjort intryck, alla på sitt sätt. Om en blyg blivande bästsäljare. På sex år har Mattias Edvardsson tagit sig från smalt till brett. Men för succéförfattaren vars senaste spänningsroman nu är såld till 25 länder är allting lika mycket värt, och han gör bara det han själv känner är rätt. Dessutom möter du i Rookies tredje utgåva debutanterna Kicki Sehlstedt, Jonas Söderberg och Tomas Heed som berättar om sina debutböcker. Rookie tar dig med på debutantens resa mot det okända. Ingen vet om deras böcker kommer att läsas av hundratals, tusentals eller kanske miljoner läsare de kommande åren. Ser vi en ny stjärna födas eller är det både första och sista boken? Alla lämnar sitt avtryck i den litterära historien, stort eller litet. [maxbutton id="9" ] Om du blir medlem i Boktugg Insider kan du ladda ner det här emagasinet kostnadsfritt. Men du kan självklart köpa ett lösnummer nedan.
Stäng meny