Lasertryck

Lasertryck erbjuder Boktugg Business-medlemmar 15 procent rabatt på ordinarie priser på samtliga trycksaker. De kan hjälpa dig att trycka böcker (både digital- och offsettryck) och marknadsföringsmaterial i alla former.


Lasertryck startades i Danmark 1999 där huvudkontoret och tryckeriet fortfarande finns kvar. Via dotterbolag finns Lasertryck numera i Sverige, Norge, Storbritannien och Tyskland. Bara i Sverige har man över 40 000 företagskunder och 55 000 privatpersoner (som främst köper fotoprodukter som almanackor, fotoböcker etc).

Lasertryck har oerhört starkt fokus på kundernas önskemål och behov. “Vi håller våra löften, och om vi inte gör det får kunden trycksaken gratis”, skriver företaget på sin hemsida.

Lasertryck erbjuder i stort sett alla trycksaker man kan tänka sig. Bokförlag kan trycka böcker i upplagor från 50 exemplar ända upp till 10 000 exemplar, i digital- eller offsettryck.

Men utöver att trycka böcker går det att använda Lasertryck för att producera en mängd olika sorters marknadsföringsmaterial: roll-ups, banderoller, flygblad, klistermärken, kataloger, kuvert, musmattor, mässmaterial inkl mässväggar, pappfigurer, t-shirts, vykort, muggar, spelkort och mycket annat.

SÅ HÄR ENKELT NYTTJAR DU DIN RABATT

Logga in för att läsa mer … eller skaffa ett Boktugg Business-medlemskap.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print

solve@boktugg.se

Relaterat