Dags att anmäla egenutgivna böcker till Selmapriset 2022

Vulkan ska ännu en gång utse årets bästa egenutgivna bok. Berättigade att söka är alla böcker utgivna på eget förlag eller via egenutgivningstjänster under 2021). Förutom äran och publiciteten utgår en prissumma på 20 000 kr. Vinnarens bidrag ges även ut som ljudbok.

Selmapriset instiftades 2014 som Sveriges första stora författarpris för egenutgivna böcker.

Målet är att belöna bästa egenutgivna bok och samtidigt öka intresset för egenutgivna böcker bland allmänheten och i media – priset delas ut av Vulkan som är Nordens största aktörer inom egenutgivning.

Kriterierna för att få tävla i Selmapriset är enkla: alla egenutgivna böcker, oavsett förlag, som getts ut under 2021 är välkomna att delta i tävlingen!

Skicka in ditt manus till Vulkan, selmapriset@vulkan.se. Skriv ”Anmälan: Selmapriset 2021” i rubriken. Vulkan vill ha ditt bidrag senast kl. 23:59 den 31 december 2021. Observera att de endast tar emot manus i Word eller PDF-format.

LÄS ÄVEN: Selmapriset 2021 till Magdalena Stjernberg för pandemibok och Här är tio nominerade finalister till Selmapriset 2021.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är grundare och chefredaktör på Boktugg. Journalist sedan tidigt 90-tal och författare till ett tiotal böcker, både skönlitteratur och facklitteratur.