Carina Blid rivstartade författarkarriären med flera titlar samma år

Carina Blid lade i högsta växeln direkt i sin författarkarriär med tre utgivna böcker på ett år. Dessutom drog hon igång en lokal bokmässa.

Tack vare ett avgångsvederlag kunde Carina Blid starta ett nytt kapitel i sitt liv för ett år sedan. Hon drog igång med inte mindre än tre bokreleaser under våren och sommaren 2021, En dag helst att glömma, Glimtar av minnen och Himmel, helvete och pannkakor.

De tre titlarna har alla olika loggor, vilket gör att Carina redan har byggt upp en imponerande bank med erfarenhet av olika bokutgivningsvägar. Dessutom har hon arrangerat en lokal bokmässa i september. 

Gemytlig stämning på Torslanda bokmässa 

Att debutera som författare mitt under pandemin innebar att många av de vanliga platserna att möta läsare på var inställda. Dessutom är det även normala år svårt som debutant att synas i det stora bruset. Lösningen: en lokal bokmässa på Hisingen i Göteborg. Idén dök upp när Carina träffade Nena Olin, en likasinnad författare i samma bostadsområde. De drog igång Torslanda bokmässa tillsammans. 

FÖR ATT LÄSA RESTEN AV ARTIKELN KRÄVS EN INSIDER-PRENUMERATION

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print

Kristina Svensson

Kristina Svensson är vetenskapskommunikatör och författare som skrivit flera handböcker för författare och håller kurser i bokutgivning. Hon trivs med kameran i hand och har skrivit en rad med rikt illustrerade böcker med strövtåg och smultronställen på franska rivieran och och Funäsfjällen. Läs mer på kristinasvensson.se samt dinbokdrom.se.