Karin Lindebo blir ny Brand & PR Manager på Adlibrisgruppen

Karin Lindebo ny Brand & PR Manager på Adlibrisgruppen. Foto: Pressbild.

Adlibris har hittat en ersättare för Elias Vieglins. Ny Brand & PR Manager blir Karin Lindebo från kommunikationsbyrån Jung Relations.

– Det känns fantastiskt kul och spännande att få börja jobba med böcker som är ett stort intresse för mig privat. Jag ser fram emot att bidra i den varumärkessatsning och utveckling som Adlibris just nu befinner sig i, och med hjälp av riktigt bra kommunikation inspirera människor till att hitta sin nästa läsupplevelse, säger Karin Lindebo i ett pressmeddelande.

Karin Lindebo kommer senast från kommunikationsbyrån Jung Relations där hon arbetat som senior pr-rådgivare och kundansvarig. Under sin tid på Jung har hon drivit olika typer av kommunikationsuppdrag på global och lokal nivå för varumärken som Ikea, PostNord, Procter & Gamble och Spotify.

Karin tillträder tjänsten den 22 mars.

– Jag är väldigt glad över att få in Karin på Adlibris. Hon har lång erfarenhet av att arbeta med pr i olika branscher, vilket kommer vara en stor tillgång i vårt pågående arbete med att stärka Adlibris varumärke på våra olika marknader. Med sin bakgrund är jag säker på att Karin kommer bidra mycket till utvecklingen av vårt varumärke där pr kommer ha en fortsatt viktig roll, säger Sofia Söderqvist, CMO på Adlibris.

Tidigare Brand & PR Manager Elias Vieglins har valt att gå vidare till ny roll på Electrolux.   

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är grundare och chefredaktör på Boktugg. Journalist sedan tidigt 90-tal och författare till ett tiotal böcker, både skönlitteratur och facklitteratur.