Är du redo att investera 23 kr/vecka i ditt förlag eller författarskap?

Att ge ut böcker är ett tufft jobb. Oavsett om man är författare och skickar in sitt manus i hopp om att ett förlag ska nappa eller om man är det där förlaget som ska fatta utgivningsbeslut och investera pengar.

Eller om man befinner sig någonstans på skalan däremellan som egenutgivare eller hybridförlag.

Nu undrar vi om du vill följa med på en resa. Om du är redo att investera 23 kronor i veckan det närmsta året. Det blir 1200 kr på ett år. Plus moms (som du lyfter i bokföringen eftersom du givetvis behöver åtminstone en enskild firma om du ska bli proffs i bokbranschen). Du kommer att få tillbaka varje krona och mer genom rabatter, förmåner och kunskap. Låt oss förklara.

Kanske följer du redan Boktugg.se som på fem år växt från en blogg till en av Sveriges viktigaste nyhetssajter för bokbranschen. Varje dag, sju dagar i veckan finns vi där för att skriva om nyheter, trender och inte minst personer som utgör branschen.

Vi drivs av att ta med läsarna bakom kulisserna i bokbranschen. Det är tufft utan en stor rik ägare i ryggen. Därför har vi uppmanat våra läsare att bli INSIDERS, stötta Boktugg ekonomiskt och i gengäld få tillgång till extramaterial. För att göra det så enkelt som möjligt tog vi bort betalväggen och alla kan läsa alla artiklar på Boktugg.se och de som vill stöttar oss ekonomiskt genom att bli medlemmar.

Men låt oss presentera nya Boktugg Business. Vi vill att just du ska hänga med på resan från start. Vi har en karta (som vi inte riktigt kan avslöja ännu) över saker vi vill göra. Mycket på den kommer från er förlag och författare, via läsarundersökningar vi gjort och mejl vi fått. Vi kommer att utöka kartan med att göra-listor.

Men någonstans måste man börja. Alltså öppnar vi för dig och alla andra som vill komma ombord. Årsavgiften är endast 1200 kr (ex moms).

Skaffa Boktugg INSIDER Business idag!

Vi lovar att du får valuta för pengarna. Faktum är att du kan tjäna in hela årsavgiften direkt genom att utnyttja värdekupongen, rabattchecken eller vad vi nu ska kalla de 1200 kr som vi drar av ifall du köper ett av våra två största Marknadspaket.

Alltså: Om du köper ett av paketen så får du i praktiken Boktugg Business på köpet.

Men inte nog med det. Du ska förstås marknadsföra din bok i någon av våra kataloger. Just nu kan man boka helsidor i Boktuggs digitala höstkatalog som publiceras den 1 juni och omfattar alla böcker som utkommer mellan september och december 2019.

Där kostar första sidan 1500 kr och följande sidor 500 kr. Men om du har Boktugg Business så betalar du 500 kr från första sidan. Du sparar 1000 kr för varje katalog du köper minst en annonssida i.

Behöver du någon gång annonsera efter nya medarbetare? På Boktugg.se når du hela bokbranschen och många som drömmer om att jobba där. En platsannons kostar 2500 kr, vilket är ett kanonpris. Men om du är en Business-medlem så ingår platsannonser. Du sparar alltså 2500 kr på varje annons.

Vi kommer att ge dig fler såna här erbjudanden. Just nu förhandlar vi med ett antal företag i och utanför bokbranschen om rabatter och förmåner för våra Business-medlemmar. Redan nu kan du få tillgång till rabatt på hotellrum hos Scandic Hotels. Författare som reser flitigt kan snabbt tjäna hundralappar varje månad.

Vårt mål är att du ska spara mer än medlemskapet kostar enbart genom rabatter och olika förmåner. Så vad väntar du på? Anmäl dig nu. Vi skickar faktura som pdf så att du snabbt kan komma igång med ditt medlemskap.

Utöver rabatter så kommer du framför allt att få ta del av kunskap.

Skaffa Boktugg INSIDER Business idag!

Fråga Boktugg – ställ frågor till oss så söker vi rätt på svaret via vårt nätverk av experter.

Man skulle kunna säga att vi bygger en Förlagskunskapsbank som innehåller frågor och svar om bokbranschen. Den blir på samma gång en Författarkunskapsbank för både förlagsutgivna och egenutgivna författare.

Du inser förstås att vårt kunskapserbjudande egentligen är värt hur många tusenlappar som helst eftersom det hjälper dig att spara tid. Oftast har andra ställt samma frågor som du, och vi har svaren. Men om det är en ny fråga eller du behöver förtydligande så finns vi där och hjälper till att finna svaret. Det kan handla om detaljer kring hantering av ISBN, juridik kring upphovsrätt och avtal eller bara tips på hur man utformar ett pressmeddelande.

Men framför allt är du med och påverkar hur vi utvecklar Boktugg och Boktugg Business-konceptet. Vilka typer av event och utbildningar borde vi satsa på? Ska det vara fysiska möten eller webbaserade, eller båda delar? Vi vill veta vad du och alla andra Business-medlemmar tycker. Det är för er vi gör den här satsningen, tillsammans med er.

Klart att du ska vara med på resan. Det kostar bara från 23 kronor i veckan.

Skaffa Boktugg INSIDER Business idag!