Boktugg Business – välj nivå efter dina behov

Storleken har ingen betydelse, Boktugg Business ger dig ovärderlig hjälp oavsett om du är nystartad eller har funnits i hundra år. Vi lovar att du får valuta för pengarna oavsett om du är egenutgivare, hybridförlag eller ett mer traditionellt förlag. Det spelar ingen roll om du är allmänutgivande, nischad mot fack- eller skönlitteratur, eller om du är en författare som vill sätta dig in i hur bokbranschen fungerar.

Men storleken har betydelse ibland. Så vi har gjort två olika nivåer på medlemskapet. Du klarar dig långt med det billigaste paketet för 1200 kr/år. Men om ditt förlag har växt så att ni har ännu fler medarbetare som du vill ge egen inloggning, i praktiken egna konton, då ska du välja det större alternativet. Som fortfarande är enormt prisvärt.

Platsannonser ingår på båda nivåerna. Men om ditt förlag växer eller är så stort att ni behöver rekrytera flera gånger per år så kan du välja det större paketet, där det ingår 25 platsannonser per år. Varje platsannons sparar dig 2500 kr.

Du prenumererar säkert redan på Boktuggs vanliga nyhetsbrev som skickas ut varje fredag. Som Business-medlem får du tillgång till det exklusiva Business-brevet där fokus inte ligger på nyheter utan snarare bokmarknadens trender, analyser och tips på hur man säljer fler böcker. Det utkommer varannan vecka och skickas till alla användare du registrerat på ditt Business-konto. En prenumeration på endast Business-brevet kostar annars 900 kr/år.

Utöver allt som Boktugg erbjuder så får du och ditt företag dessutom tillgång till vårt förmånsprogram där ett antal partners erbjuder rabatter till Business-medlemmar.

Så frågan är egentligen bara: Vilket paket passar dig?

 

  
 
Förmånsprogram med rabatter
Rabatt marknadspaket1)
Business-brevet
Rabatt annonsering
Skapa/redigera förlagssida
Skapa/redigera författarsida
Fråga Boktugg svarsgaranti2)
Användare/konton3)
Platsannonser
Rabatt kurser & event4)

Business standard

1200kr/år
Förmånsprogram med rabatter : ingår
Rabatt marknadspaket1) : 1 x 1200 kr/år
Business-brevet : ingår
Rabatt annonsering : minst 10 %
Skapa/redigera förlagssida : ingår
Skapa/redigera författarsida : ingår
Fråga Boktugg svarsgaranti2) : ingår
Användare/konton3) : upp till 5 st
Platsannonser : 2 st/år
Rabatt kurser & event4): 50 %

Business XL

5000kr/år
Förmånsprogram med rabatter : ingår
Rabatt marknadspaket1) : 2 x 1200 kr/år1)
Business-brevet : ingår
Rabatt annonsering : minst 10 %
Skapa/redigera förlagssida : ingår
Skapa/redigera författarsida : ingår
Fråga Boktugg svarsgaranti2) : ingår
Användare/konton3) : upp till 50 st
Platsannonser : 25 st/år
Rabatt kurser & event4): 50 %

  • alla priser exklusive moms. Årsavgiften för Standard och XL faktureras.

1) rabatten gäller vid angivet antal köp av Marknadspaket PLUS eller EXTRA per år. Kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

2) om du har en fråga som rör bokbranschen (som du inte hittar svar på i vår FAQ) så ställer du den till oss och vi lovar att besvara den (själva eller med hjälp av experter i vårt nätverk).

3) har du fler medarbetare kan du köpa till konton för dessa för 200 kr/st.

4) normal rabatt på kurser i Boktuggs regi blir 50 %, liksom biljetter till evenemang. Till vissa arrangemang erbjuds Business-medlemmar ett begränsat antal fria biljetter.

Bli Business-medlem idag!

Fyll i beställningen nedan så ordnar vi faktura och aktiverar ditt medlemskap på Boktugg Business.


Stäng meny