Boktugg Insider

Få tillgång till Analysbrevet och alla andra förmåner direkt.

Vi håller koll på nya trender i bokbranschen,
utforskar olika metoder för sälj och marknadsföring
så att du kan sälja fler böcker

Helår Standard

106 kr/månad (debiteras som helår) 

Debiteras årligen. Inkluderar upp till 4 medarbetare. Ytterligare mottagare av Analysbrevet kostar 200 kr/år och person.
GARANTI – Är du inte nöjd och ångrar dig inom 14 dagar får du pengarna tillbaka.

Helår XL

 från 442 kr/månad (debiteras som helår)

Debiteras årligen från 7500 kr/år.
Inkluderar upp till 50 medarbetare.
Ytterligare mottagare av Analysbrevet kostar 100 kr/år och person. Faktureras.

Har du ett stort eller mellanstort förlag och behöver fler än fem mottagare av analysbrevet? Då ska ni välja Boktugg Insider-gruppabonnemang (från 7500 kr/år inkl moms). Kontakta oss på support@boktugg.se för ett skräddarsytt förlag. Det gäller även om du vill ha prenumeration på faktura.

Är du redan prenumerant? Logga in här.

Nya sätt att sälja fler böcker, direkt i inkorgen

Säljtugg är en mix av reportage, intervjuer, analyser och rapporter.
Vårt mål är att hjälpa dig att få fler läsare och sälja fler böcker.

Boktugg-Business-mobil-frilagd

> Kunskapsbrev: Två-tre gånger i månaden skickar vi Analysbrevet via epost till dig. Där djupdyker vi i ett ämne och ger dig tips som säljer fler böcker.

> Rapporter: Ett par gånger per år gör vi egna undersökningar där vi gräver ännu djupare. Vi kommer att sammanfatta dessa i Säljtugg men även ge dig tillgång till en komplett rapport för egna analyser.

> Platsannonser: När du behöver rekrytera personal till ditt förlag så kan du lägga upp platsannonser på Boktugg utan kostnad (ord pris 2500 kr).

> Insider-pris på annonser: Vi strävar efter att Boktugg ska vara den bästa plattformen i Sverige för att marknadsföra böcker och dessutom mest prisvärd. Som prenumerant får du ännu lägre pris.

> Ingen risk: Säg upp din prenumeration inom 14 dagar så får du pengarna tillbaka.

SÅ HÄR TYCKER BUSINESS-PRENUMERANTER

ELIAS VÅHLUND
författare till Handbok för superhjältar

“Boktuggs Analysbrev är beroendeframkallande! Här får jag inspiration, omvärldsanalys, tips och näring till mina drömmar.”

SARA BÖRSVIK
VD, Bonnierförlagen

“Boktuggs Analysbrev belyser vår bransch ur både ett svenskt och ett internationellt perspektiv – väsentlig läsning varje gång det kommer.”

VANLIGA FRÅGOR

Vad får jag som Insider-prenumerant?

Som prenumerant får du Analysbrevet skickat till din epostadress två-tre gånger i månaden. Du kan även läsa gamla analyser och case här på insider.boktugg.se när du är inloggad. Du kan även läsa artiklar om skrivande under vinjetten Skrivtugg samt våra olika Guider om bokutgivning och marknadsföring/bokförsäljning. Du får även tillgång till rabatterade Insider-priser på annonsering samt olika förmåner/rabatter hos våra partners.

Vad har ni för regler för uppsägning och återbetalning?

Du kan när som helst avsluta (stänga av) auto-förnyelsen av din provprenumeration eller din prenumeration, gå bara in på Mitt konto för att stänga av auto-förnyelse. Du kan även skicka ett mejl till support@boktugg.se, glöm inte ange din epost och vilken prenumeration det gäller. Om du gör detta under en gratis provperiod kommer du inte att debiteras när provperioden går ut. Om du är i en betald prenumerationsperiod kommer din prenumeration inte att förnyas då den går ut.

Inte nöjd? Din prenumeration på Boktugg Insider omfattas av vår ångerrrätt på 14 dagar. Bara skicka ett mejl till support@boktugg.se och begär att prenumerationen ska avslutas.