Boktugg INSIDER – välj ditt medlemsskap

Bli en INSIDER idag!

Boktugg tar läsarna med bakom kulisserna i bokbranschen genom mer än hundra artiklar i månaden – helt utan kostnad. Hur är det möjligt? Annonser från förlag och andra företag ger en del pengar. Länkar till nätbokhandlare ger oss en liten liten kickback.

Men, vi behöver ytterligare intäkter. Vi vill slippa tråkiga betalväggar på den vanliga sajten – därför föddes Boktugg INSIDER. En premiumtjänst för den som både vill stötta Boktugg.se ekonomiskt och samtidigt få tillgång till extra material.

På Insider går vi på djupet i våra långreportage och artikelserier. Varje månad fyller vi på med mer läsning. Du betalar just nu endast 39 kr/mån – och då ingår ett ständigt växande bibliotek. PLUS: Du stöttar vår journalistik så att vi kan göra fler och bättre reportage och analyser. Du kan dessutom prova första månaden för en tia – om du inte slår till på ett helår direkt för att spara pengar.

Att bli en INSIDER är busenkelt. Klicka på lämpligt alternativ nedan. Då öppnas en ny ruta där du i två steg fyller i dina uppgifter, inklusive kreditkort. Oavsett vad du väljer kan du alltid avbryta ditt abonnemang när som helst. Läs mer i våra villkor.

Månad
39 kr
- Tillgång till allt exklusivt innehåll på Boktugg INSIDER
- Stötta fria artiklar på Boktugg.se
- avsluta när du vill
- prova första månaden för endast 10 kr därefter 39 kr/mån
Helår (12 mån)
399 kr
- Tillgång till allt exklusivt innehåll på Boktugg INSIDER
- Stötta fria artiklar på Boktugg.se
Spara 69 kr!