Boktugg INSIDER – välj ditt medlemsskap

Bli en INSIDER idag!

Boktugg tar läsarna med bakom kulisserna i bokbranschen genom mer än hundra artiklar i månaden – helt utan kostnad. Hur är det möjligt? Annonser från förlag och andra företag ger en del pengar. Länkar till nätbokhandlare ger oss en liten liten kickback.

Men, vi behöver ytterligare intäkter. Vi vill slippa tråkiga betalväggar på den vanliga sajten – därför föddes Boktugg INSIDER. En premiumtjänst för den som både vill stötta Boktugg.se ekonomiskt och samtidigt få tillgång till extra material.

Som INSIDER kan du läsa alla våra emagasin. Först ut är Rookie – om debutanter. Varje månad samlar vi de bästa texterna från Boktugg.se i ett månadsmagasin. Framöver planeras tema/specialmagasin där vi går på djupet i olika ämnen inom litteraturen och bokbranschen. Går att köpa som lösnummer. Men bäst är att allt ingår för medlemmar. Läs minst ett emagasin i månaden så har du tjänat in månadsavgiften.

Att bli en INSIDER är busenkelt. Klicka på lämpligt alternativ nedan. Då öppnas en ny ruta där du i två steg fyller i dina uppgifter, inklusive kreditkort. Välj mellan att prova gratis i 30 dagar eller slå till på en längre period direkt. Oavsett vad du väljer kan du alltid avbryta ditt abonnemang när som helst. Läs mer i våra villkor.

Månadsabonnemang

39 kr/mån - prova fritt i 30 dagar!
* Den första månadsavgiften (kampanjpris 39 kr/mån) dras efter 30 dagar. Du kan när som helst avsluta abonnemanget.

Längre perioder – KAMPANJPRISER JUST NU!

Kampanjpris 99 kr/kvartal (3 mån) Kampanjpris 349 kr/helår (12 mån)