Annons-portal för Insider-prenumeranter​

Annonsera på Boktugg. Köp 20 000 exponeringar av din banner från 500 kr (ord pris 1980 kr inkl moms) tack vare din Insider-prenumeration.

Ett av syftena med Insider är att hjälpa dig att sälja mer böcker. Därför erbjuder vi prenumeranter rabatterade priser på annonsering. Bara på ett enda marknadspaket tjänar du in hela årsavgiften. Och om du tecknar årsavtal på större volymer går det att få ännu lägre priser, vid köp av tio eller fler paket.

Men ibland vill man bara köra en snabb kampanj, marknadsföra en enskild titel eller ett erbjudande och nå ut till Boktuggs läsare. Då rekommenderar vi en bannerkampanj. Banners är annonsytorna du ser på sajten och i nyhetsbrevet. De har måtten 660×550 pixlar men skalas ibland ner för att passa på mobilen exempelvis. Du gör din annons i Indesign eller Photoshop, sparar ner den i Photoshop med rätt pixelmått optimerad för webben.

Priset sätts i CPM (kronor per tusen visningar av en banner). Vårt ordinarie CPM-pris är 79 kr (exkl moms).

Men som Insider-prenumerant får du tillgång till vår Insider-annons-portal där du kan boka banners via budgivning till CPM-pris från 20 kr (exkl moms). Är det stor efterfrågan är det inte säkert att det räcker med lägsta bud för att få sina visningar utan man måste höja det.

FÖR ATT LÄSA HELA ARTIKELN

Fortsätt läsa den här artikeln med
en prenumeration på Boktugg Insider.
1272 kr för ett helt år.