Annons-portal för Insider-prenumeranter​

Som prenumerant på Boktugg Insider kan du köpa banner-annonser i lösvikt. Prisexempel för 25 000 annonsvisningar från 600 kr + moms.

Ett av syftena med Insider är att hjälpa dig att sälja mer böcker. Därför får prenumeranter möjlighet att köpa bannerannonser i formatet 300 x 250 pixlar (JPG/GIF) som placeras inne i artiklar på Boktugg.se där du kan nå hundratusentals bokköpare.

Vill du göra större kampanjer och boka exempelvis premiumplaceringar överst på sidan så tar du kontakt med våra säljare på sales@boktugg.se för att få priser. Dessa bokas på månadsbasis som andel av det totala antalet visningar. Detsamma gäller sponsorplatser i nyhetsbrev.

Men ibland vill man bara köra en snabb kampanj, marknadsföra en enskild titel eller ett erbjudande och nå ut till Boktuggs läsare. Då kan du själv boka en bannerkampanj via vår självserviceportal och betala med kreditkort.

Vi säljer bara dessa bannerplatser till prenumeranter och du betalar från 24 kr* + moms per tusen visningar av din banner (CPM). Minsta kampanjbudget är 500 kr. Prisexempel: 25 000 annonsvisningar för 600 kr + moms.

* Lägsta bud är CPM 24 kr. Är det stor efterfrågan är det inte säkert att det räcker med lägsta bud för att få sina visningar utan man måste höja det.

Minsta orderbelopp är 500 kr. Innan du bokar ska du ha en färdig banner (300×250 pixlar i JPG/GIF-format max 500 Kb filstorlek). Du behöver också ha bestämt dig för vart ett klick på din banner ska leda och ha den URL-adressen färdig. Annonsen betalas med kreditkort.

OBS! Första gången du ska köpa annons måste du registrera dig i annonsportalen. Det är inte samma inloggning som på den här sajten.