Boktugg INSIDER

Boktugg INSIDER är för dig som älskar Boktugg och vill stötta oss ekonomiskt med en prenumeration. Vi har ingen betalvägg på nyheterna och artiklarna på Boktugg.se där vi i april 2020 publicerade vår 5000:e artikel. Istället tror vi att de återkommande läsarna tecknar en stödprenumeration.

Är du redan prenumerant (Insider) kan du logga in på ditt konto och exempelvis hantera prenumerationen eller ändra lösenord/epostadress.

Vi har tre alternativ för stödprenumeranter: 35 kr/månad och 350 kr/år (via kort eller Swish) samt valfritt engångsbelopp (via Swish). En del swishar för att de vill ge flera hundralappar eller tusenlappar, andra swishar en femtiolapp. Alla bidrag hjälper oss att fortsätta bygga Boktugg till Sveriges bästa sajt för bokälskare.

På den här sidan kommer vi i framtiden att publicera visst innehåll exklusivt för våra INSIDERs, men det meddelar vi förstås när det är dags.

Jobbar du på förlag eller i bokbranschen och vill gå på djupet i trender kring bokförsäljning? Då ska du kolla in Boktugg Business.

Månadsprenumerant

Din stödprenumeration förnyas automatiskt varje månad, avaktivera själv när du vill så avslutas den vid nästa förfallodag.

Helårsprenumeration (1 år)

Din stödprenumeration gäller i ett år och förnyas därefter automatiskt, du kan när du vill själv avaktivera autoförnyelse eller förnya manuellt. Du får ett mejl som påminnelse innan ditt medlemskap går ut.

Valfritt engångsbelopp (1 år) – via Swish

För dig som inte vill betala med kort eller vill betala mer eller mindre än 350 kr erbjuder vi även möjlighet att swisha ett belopp. Det blir en manuell hantering så skriv INSIDER samt ange din epostadress om du vill bli stödprenumerant. 

Här väljer du helt själv vilket belopp du vill swisha.

Din stödprenumeration gäller i ett år, du måste därefter själv aktivera autoförnyelse eller förnya manuellt. Du får ett mejl som påminnelse innan ditt medlemskap går ut.

Vårt Swishnummer (Boktugg AB):

123-483 18 71

eller scanna QR-koden till höger.