INSIDER Basic

I juli 2020 lanserade vi bonusmaterialet under vinjetten Skrivtugg. Istället för att låsa in nyheter så erbjuder vi istället ett ständigt växande bibliotek av artiklar som hjälper aspirerande (och rutinerade) författare att utveckla sitt skrivande och sitt författarskap. Det blir skrivtips, övningar och mycket mer. Vi tar er med bakom kulisserna till skribenternas hantverk. Vi hoppas att du tycker det är värt långt mer än de 350 kr/år som det kostar dig. Bli en Insider redan idag och börja utforska Skrivtugg.

Boktugg INSIDER Basic är för dig som är författare eller drömmer om att bli det. För att läsa materialet här krävs att du blir INSIDER Basic-prenumerant. 

Är du redan prenumerant (Insider) kan du logga in på ditt konto och exempelvis hantera prenumerationen eller ändra lösenord/epostadress.

Vårt huvudalternativ för att prenumerera på Boktugg Insider Basic är 350 kr för ett helt år via kortbetalning. Du kan även välja att betala 35 kr via månadsdragning. Dessutom erbjuder vi Swish-betalning. 

Vi har ingen betalvägg på nyheterna och artiklarna på Boktugg.se där vi i april 2020 publicerade vår 5000:e artikel. Som prenumerant bidrar du till att vi kan fortsätta finansiera vår journalistiska bevakning av bokbranschen. För den som vill stötta oss med valfritt engångsbelopp går även detta att göra via Swish. En del swishar för att de vill ge flera hundralappar eller tusenlappar, andra swishar en femtiolapp. Alla bidrag hjälper oss att fortsätta bygga Boktugg till Sveriges bästa sajt för bokälskare.

Jobbar du på förlag eller i bokbranschen och vill gå på djupet i trender kring bokförsäljning? Då ska du kolla in Boktugg INSIDER Business.

Månadsprenumerant

Din stödprenumeration förnyas automatiskt varje månad, avaktivera själv när du vill så avslutas den vid nästa förfallodag.

Helårsprenumeration (1 år)

Din stödprenumeration gäller i ett år och förnyas därefter automatiskt varje år, du kan när du vill själv avaktivera autoförnyelse eller förnya manuellt. Du får ett mejl som påminnelse innan din prenumeration går ut.

Helårsprenumeration (1 år) – via Swish

För dig som inte vill betala med kort erbjuder vi även möjlighet att swisha. Det blir en manuell hantering så skriv INSIDER samt ange din epostadress för att vi ska kunna skapa ett konto åt dig. 

Din prenumeration gäller i ett år, du måste därefter själv aktivera autoförnyelse eller förnya manuellt. Du får ett mejl som påminnelse innan din prenumeration går ut.

Vårt Swishnummer (Boktugg AB):

123-483 18 71

eller scanna QR-koden till höger.

Engångsdonation – via Swish

Tycker du att Boktugg är värt mindre (eller mer) för dig än vad en Insider-prenumeration kostar? Då kan du swisha ett bidrag av valfri storlek till oss. 

Tacka för en speciell artikel eller bara rent allmänt visa din uppskattning. Det spelar ingen roll om du swishar 15 kronor eller 2000 kronor. Varje bidrag hjälper oss att hålla Boktugg vid liv. 

Vårt Swishnummer (Boktugg AB):

123-483 18 71

eller scanna QR-koden till höger.