Analysbrevet

- ett kunskapsbrev om bokförsäljning

Analysbrevet (fd Säljtugg) går på djupet i ett ämne varje gång (ungefär varannan vecka). Fokus ligger på bokförsäljning och då främst ur förlagens och författarnas perspektiv – hur säljer du fler exemplar av dina böcker. Alternativt hur tjänar du pengar på dina böcker på helt andra sätt. Vi utforskar affärsmodeller, trender, metoder, knep, tips och trick.

Ett abonnemang på Analysbrevet eller det vi kallar för Boktugg Business kostar endast från 1200 kr + moms/år. Dessutom ingår flera förmåner och verktyg som hjälper dig att sälja fler böcker. Du får även tillgång till Business-priser vid annonsering på Boktugg.

Prova Analysbrevet idag utan kostnad >>

De senaste utgåvorna av Analysbrevet

affärsplan författare

Affärsplan för en författare

Har du en affärsplan? Det är en av de första frågorna folk ställer till den som vill starta företag. Men vem ställer frågan till en författare som skrivit sin första bok? Vi måste börja göra det.

Läs hela »

Bokhandlare är vi allihopa

Det fanns en tid när en bokhandel var en butik med böcker. Men idag finns det flera sorters bokhandlar och ännu fler metoder och kanaler för att sälja böcker. Idag är vi alla bokhandlare. Den senaste tiden har vi sett

Läs hela »