Om Boktugg Insider

Boktugg Insider hjälper dig som vill starta och driva förlag, bygga författarskap och sälja (fler) böcker.

FAQ - vanliga frågor

Boktugg Insider kostar från 999 kr för 12 månader för en användare. För mindre förlag finns ett abonnemang för 1499 kr som inkluderar upp till fem medarbetare på samma företag. Ytterligare konton kan köpas till för 300 kr per medarbetare och år. Är ni mer än 50 personer som ska ha Analysbrevet och inloggning till artikelarkivet, kontakta oss för ett gruppabonnemang.

Boktugg Supporter var en stödprenumeration. Numera tar vi emot donationer via Swish och Insider med Analysbrevet är det enda prenumerationsalternativen. Just för problem att skilja på Insider och Supporter.

Boktugg Insider är en premiumprenumeration för dig som vill läsa Analysbrevet för proffs i bokbranschen, samt få tillgång till guider och rapporter vi samlar på den här sajten.

Vi föredrar kortbetalning eftersom det underlättar förnyelse av prenumerationen. Men för Boktugg Insider är det möjligt att betala via faktura. Kontakta oss på support@boktugg.se

Kvitto skickas ut automatiskt via mejl. Du hittar dina tidigare köp under Orderhistorik

Du kan ha prenumerationer på både Boktugg Insider och Boktugg Supporter. Om du bestämmer dig för att byta så gäller det att du stänger av autoförnyelse på den prenumeration du inte längre vill ha kvar. Under hantera prenumerationer kan du se vilka aktiva prenumerationer du har.

Välj Ändra namn eller epostadress för att göra detta. Kontrollera den nya epostadressen noga – om den blir fel får du svårt att komma åt kontot. Under Mitt konto hittar du denna och flera andra funktioner.

Vi föredrar kortbetalning eftersom det underlättar förnyelse av din prenumeration. Men vi tar även emot betalning via Swish. Gäller det en Insider-prenumeration, skicka samtidigt ett mejl till support@boktugg.se med din epostadress och uppgift om vilken tidpunkt du swishat beloppet. Vårt swishnummer är 123-483 18 71

Din prenumeration löper på så länge du har autoförnyelse aktiverad. Gå in under Hantera prenumerationer för att aktivera eller inaktivera autoförnyelse. Om du stänger av den avslutas din prenumeration automatiskt då den går ut.