Rookie #1

Första numret av Rookie är här! I detta nummer möter du etablerade författare som Reidar Jönsson och Denise Rudberg som minns tillbaka på sin debut. Dessutom tittar vi på kända debutanter som i vissa fall ångrade att de överhuvudtaget gav ut en bok – trots att den blev succé. Möt även författarparet Johan Andersson och Kerstin Ivarsson.

Rookie tar dig med på debutantens resa mot det okända. Ingen vet om deras böcker kommer att läsas av hundratals, tusentals eller kanske miljoner läsare de kommande åren. Ser vi en ny stjärna födas eller är det både första och sista boken? Alla lämnar sitt avtryck i den litterära historien, stort eller litet. Vi välkomnar våra nya debutanter och hoppas att du är lika nyfiken på att möta dem som vi är. Låt oss presentera bokbranschens rookies.

Om du blir medlem i Boktugg Insider kan du ladda ner det här emagasinet kostnadsfritt eller läsa det direkt på sajten. Men du kan självklart köpa ett lösnummer nedan.

INSIDER - prova fritt i 30 dagar! Läs mer ...Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är grundare och chefredaktör på Boktugg. Journalist sedan tidigt 90-tal och författare till ett tiotal böcker, både skönlitteratur och facklitteratur.

Relaterat